08. December 2017 - 23:30
Share it on:

VRBAN presents BEVILD (Next Level) / 12.08. / Expresszó | Expresszó | Friday, 08. December 2017

VRBAN presents Bevild (Next Level)
2017. december 8.
Expresszó, Veszprém
Belépő: 1000 Ft / Korhatár: 16+

Az előző buli annyira emlékezetesre sikerült, hogy még ki sem léptünk a Presszó ajtaján, de legszívesebben már mentünk is volna vissza. Szerencsére már nem kell sokat várni, december 8-án érkezünk, ezúttal az ország egyik legkeményebb dubstep / riddim producerével, a Next Level bulik rendszeres fellépőjével, Bevilddel!

Bevild () olyan nevekkel állt már egy színpadon, mint Getter, Datsik, Trampa, Ghastly vagy Monxx, ez pedig nem véletlen: saját szerzeményei – többszázezres hallgatottsági adatokat produkálva - olyan neves kiadóknál tűnnek fel, mint a Dubstepgutter, szettjeitől pedig garantáltan fejre áll mindenki. Az Expresszóban is várható egy szolidabb földrengés tőle, jobb, ha már most elkezdtek rá készülni.

Az is megtalálja majd a számítását, akinek nem a dubstep és a riddim a zsánere: szokásos hármasunk most sem hagyja otthon a legfrissebb trap, bass house, újsulis hiphop bangereket, így az este folyamán mindenből kaptok egy kicsit, ami szerintünk aktuális.

Még egy plusz infó az estéhez: ezúttal egy koncert is lesz előttünk, a Cloud 9 szántja fel a táncteret, mielőtt mi kezelésbe vesszük a hangrendszert. Erről még bővebb infókkal jelentkezünk, hogy képben legyetek mindennel.

Ott tali tehát december 8-án, a belépő a szokásos ezres lesz, várunk titeket!