20. June 2020 - 10:00 till 18:00
PsyCaffè, Balti
Share it on:

Workshop OH Cards. Chisinau. | Saturday, 20. June 2020

Workshop 100 % lucrativ ** cardurile metaforice de asociere - CMA.Workshop-ul se adreseaza tuturor celor care doresc sa obtina un instrument eficient atat pentru sine cat si pentru utilizarea in domeniul sau de activitate profesionala.

Pe parcursul acestui workshop de o zi vei afla ce sunt cardurile metaforice de asociere. ***, cand si de catre cine au fost create. Vei incepe sa utilizezi acest instrument chiar din primul minut al atelierului. Vei exersa tehnici care pot fi folosite in consilierea individuala, de familie/cuplu si in grup. Vei afla tehnici atat pentru copii si adolescenti cat si pentru adulti. Vei exersa tehnici din terapia prin arta, psihodrama, hipnoza ericksoniana etc. Vei afla *** sa faci fata stresului cotidian ** ajutorul cardurilor metaforice. Vei afla *** pot fi luate deciziile dificile ** mai multa usurinta si intr-un timp restrans, fara a te stresa prea mult. Vei afla *** poti sa comunici ecologic ** colegii, rudele, partenerul de viata si copiii de diferite varste.

La fel, acest workshop te va ajuta sa descoperi adevarata ta esenta.*Vei descoperi partile sinelui ** ajutorul cardurilor OH.

*Vei intelege cine esti tu ** adevarat

*Vei comunica ecologic ** subconstientul tau

*Vei gasi solutii pentru conflictele interioare.

*Vei invata sa comunici calitativ ** tine si ** cei din jur.

*Vei invata sa te asculti si sa te auzi.

*Vei simti sprijinul si atitudinea binevoitoareLa fel, daca ai vrea:

* sa afli care sunt punctele tale forte

* sa intelegi ce vrei

* sa devii asa *** iti doresti

* sa obtii surse noi de inspiratie

* sa vezi trecutul si sa privesti in viitor?Atunci acest workshop ** cardurile metaforice este potrivit pentru tine!Taxa de participare - 1100 MDL include:

*Un set de carduri metaforice

*Cartea "Метафорические ассоциативные карты как инструмент практического психолога. Теоретические и практические основы метода" Svetlana Tolstaia.

*Suport de curs "50 de tehnici si jocuri distractive ** cardurile OH"

*Cafea, sweets&snacks

Unde: str. N.Dimo 23/3, Psy Caffe, Chisinau.

ATENTIE! Locuri limitate!

Te rog sa confirmi participarea ta la workshop prin mesaj ** textul "Nume/Prenume.Particip 2006 la numarul 060225500 (Viber) pana la 10 iunie 2020. Ca raspuns vei primi detalii privind achitarea taxei de participare.

Multumesc si te astept ** mult drag!Facilitator al workshop-ului este Tatiana Chirev:

Psiholog.

Hipnoterapeut.

Consilier pentru dezvoltare personala.

Trainer OH Cards.

Formator.

Contact: 060225500 (Viber)

E-mail: email